Optimaliser Nettstedet Ditt For Suksess Med Disse SEO-forslagene

Mange oppstartsbedrifter blir sugd inn i farlige feller i dag. De velger å bruke vertsbaserte nettsteder levert av store selskaper, og de ignorerer velprøvde SEO-taktikker og lar disse store vertene gjøre «arbeidet» for dem. Ikke bli en av de usynlige. Følg tipsene slik at nettstedet ditt kan bli funnet.

Bygg et eksepsjonelt nettsted. Før du gjør noen SEO for å få nettstedet ditt til den første siden med søkeresultater, spør deg selv ærlig om nettstedet ditt virkelig er et av de beste 5 nettstedene i verden på ditt valgte emne. Hvis du ikke kan svare positivt på det spørsmålet, kan du jobbe med å forbedre nettstedet ditt.

Når du koder et nettsted for å optimalisere søkemotorens tilstedeværelse, må du oppbevare CSS- og JavaScript-filene dine i en ekstern mappe. Dette bidrar til å fjerne rot i kildekoden for de enkelte sidene, noe som gjør sidene mindre og enklere å behandle. Det sikrer også at eventuelle feil i CSS-koden ikke forstyrrer søkemotorens evne til å indeksere sidene dine.

Send inn nettstedet ditt! Mange nettstedseiere overser denne enkle metoden. Gå til søkeleverandørene du kjenner og stoler på, og send inn nettstedet ditt til dem. Å gjøre dette kan gi deg den starten du trenger for å begynne å flytte til et høyere antall lesere. Ikke glem å sende inn til søkekataloger også.

Det bør være en selvfølge at en av nøklene til søkemotoroptimalisering er å markedsføre nettstedet ditt. Dra stor nytte av alle verktøyene for sosiale nettverk til din disposisjon, og ikke glem å sette opp et nyhetsbrev og RSS-feeder for å gi de besøkende nye grunner til å fortsette å komme tilbake for mer.

I dag er de fleste søkemotorer i stand til å indeksere Flash-innhold på et nettsted, men vær forsiktig med å bruke det på nettstedet ditt. Flash-innhold indekserer ganske enkelt ikke så godt eller så fullstendig som HTML. For optimal søkemotorrangering må du sørge for at nettstedet ditt hovedsakelig er avhengig av vanlig HTML, og bare bruke Flash for ikke-essensiell bonusinnhold.

Hvis du trenger at de besøkende vet noe eller følger et bestemt sett med instruksjoner, må du sørge for at du oppgir denne informasjonen. Noen ting du vet kan være åpenbare fordi du kjenner dem, men kundene dine har kanskje ikke en anelse. Vær alltid grundig i forklaringene dine hvis du vil forhindre forvirring og en postkasse full av spørsmål.

For å holde leserne interessert og kontinuerlig tiltrekke seg nye lesere, prøv å holde artikkelen konstant. Det anbefales generelt at du skriver minst 4 nye artikler i uken for å beholde og tiltrekke trafikk til nettstedet ditt. Det kan virke som mye, men det blir rutine, og du vil kunne gjøre det ganske raskt.

Du leser i begynnelsen at disse store selskapene tilbyr forretningsnettsteder. Etter å ha lest disse tipsene, vet du nå hvorfor du ikke bør gå den ruten. Tingene du gjør for å optimalisere nettstedet ditt, vil ikke bli gjort av disse store selskapene. De vil bare liste i sine egne kataloger. Bygg ditt eget nettsted ved å bruke disse tipsene hvis du vil lykkes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *